Megtört a jég! (U20)

NB I. B – Zöld csoport, Fiú U20 – 8. forduló

Concordia Motax KC Pápa U20 – SMAFC U20 66:67

(16:18, 14:19, 18:11, 18:19)
2018.11.09. (péntek), 16.00 – Pápa, Városi Sportcsarnok
Részletek >>>

SMAFC: Spéder 17/3, Demcsik 10/3, Garab 11, Telek 7, Karsai 7. Cserék: Pongrácz 13/9, Vass 2, Gottlieb, Kovács M., Rőder, Grah.

Farkas Dávid:

„A mérkőzés vidámparki környezetben telt, ezt kihasználva felültünk a hullámvasútra, de jókor sikerült leszállnunk róla, így élvezetessé vált az utazás.
A beharangozóban felvetett kérdésemre választ kaptam, külön örülök, hogy bár borzasztó rosszul játszottunk, a végjátékban mindig akadt egy játékos, aki vállára vette a csapatot és pár másodperccel a mérkőzés vége előtt sikerült megszereznünk a várva várt győztes pontokat.
Játékosaimnak ezzel az idézettel gratulálok a győzelemhez:
»Az egész csak azon múlik, hogy benned van-e a csakazértis. Csak azért is menni, csinálni, megbotlani, szeretni, csalódni, félni, folytatni, fájni, örülni, gúnyos kacajok tárgya lenni, elérni… Merni elérni… Mert egyszer bizony tátják majd a szájukat, hogy hittel hova lehet eljutni… Mert a kitartás és az alázat sikert szül.«”

Farkas Dávid (beharangozó):

„A velünk egyforma mérleggel álló Pápa csapatához látogatunk, remélem végre sikerül egy jó mérkőzést játszanunk, melyen nem csak húsz, vagy huszonöt percig nyújtunk megfelelő teljesítményt. Fegyelmezettségben mindenképp javulást várok csapatomtól, hiszen ebben sikerült a leggyengébb teljesítményt hoznunk az eddigi mérkőzések folyamán.
Pár játékosom még adós az extra teljesítménnyel, remélem a pénteki mérkőzésen kezd kirajzolódni, kire lehet kulcsszerepben számítani a szezon további részében.”