Van tartásunk! (MEFOB)

Fiú Egyetemi Bajnokság – Nyugat – 3. forduló

Mosonmagyaróvár Széchenyi Egyetem – SMAFC 77:59

(23:9, 22:12, 14:21, 18:17)
2018. 11.13. (kedd), 19.30 – Mosonmagyaróvár, Bauer Rudolf Egyetemi Sportcsarnok
Részletek >>>

SMAFC: Tóth B. 9/6, Gottlieb 8/6, Tukovits 12, Szegedi 20/9, Barcza 4. Cserék: Széplaki 6, Gáspár, Erdős, Kőfaragó, Nichter.

Farkas Dávid:

„Sajnos az első félidőben az öltözőben maradtunk, a másodikban viszont impozáns teljesítményt nyújtottunk, melyhez gratulálok a fiúknak, hisz bebizonyosodott, hogy van tartása a csapatnak.
A negyedik negyed elején már tíz pont alá sikerült jönnünk, ekkor azonban, bár idegenben játszottunk, hazai környezetben érezhettük magunkat, ezzel növelve ősz hajszálaim számát… Kíváncsian várom, hogy Sopronban mikor kapunk olyan egyértelmű ítéleteket és mikor védekezhetünk ennyire faulthatáron is túl, mint a mai mérkőzés negyedik negyedében, amellyel a vendégcsapatot több alkalommal is sújtják!!!
Örülök, hogy senki nem sérült meg a mai mérkőzésen, hiszen erre több esély is adódhatott volna… Remélem a pénteki U20-as találkozóra mindenki rendezi a sorait!”

Farkas Dávid (beharangozó):

„Ismét idegenbe látogatunk, és ismét nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, hiszen az ellenfélben a Győr NB I. B csapatának játékosai találhatóak meg.
Próbáljuk felvenni a kesztyűt és a múltkori mérkőzéshez hasonlóan tisztes helytállást tanúsítani.”