Dudaszós tripla döntött (MEFOB)

Fiú Egyetemi Bajnokság – Nyugat – 4. forduló

SMAFC – Veszprémi Egyetemi SC 72:69

(22:12, 22:29, 14:15, 14:13)
2018. november 19. (hétfő), 19.30 – Sopron, Krasznai Ferenc Sportcsarnok

SMAFC: Tóth B. 12/6, Vass 5/3, Tukovits 12/3, Szegedi 33/6, Barcza 4. Cserék: Széplaki 4/3, Gáspár 2, Erdős, Kőfaragó.

Farkas Dávid:

„»Kicsi a bors de erős« – tartja a mondás. Ezt Tóth Bence az utolsó másodpercben szerzett triplájával bizonyította, mely az első győzelmet jelentette a csapat számára. A mérkőzés úgy kezdődött, ahogy szerettük volna, hiszen már az első negyedben tíz pontos vezetéshez jutottunk, Szegedi Márton pedig 92%-os dobószázalékkal 26 pontot dobott már az első félidő folyamán, ezzel húzva a csapatot a győzelem útjára. A második félidőben erős hullámvölgybe kerültünk, de nagy előnyhöz nem engedtük a vendégcsapatot és az utolsó két percben egy 8:0-ás rohanással, valamint a dudaszós hármassal megszereztük a várva várt első győzelmet.
Gratulálok a Fiúknak, valamint a Veszprém csapatának is, különösen Novák Patriknak, aki extra teljesítményt nyújtott a mérkőzés folyamán.

Farkas Dávid (beharangozó):

„Első hazai mérkőzésünkre készülünk, úgy érzem elég motivált a társaság és nem nyom majd minket a hazai pálya terhe. Amennyiben az eddigi mérkőzéseinken nyújtott második félidei teljesítményt ki tudjuk tolni harminc, akár harmincöt percre is, bármire képesek lehetünk.”

Fotó: Talhammer Gellért
Tovább a galériához >>>