Jó szerencsét! (MEFOB)

Fiú Egyetemi Bajnokság – Nyugat – 6. forduló

SMAFC – Közgáz SC és DSK 49:66

(13:4, 8:23, 18:18, 10:21)
2019. február 4. (hétfő), 19.30 – Sopron, Krasznai Ferenc Sportcsarnok
Részletek >>>

SMAFC: Tóth B. 11/3, Gottlieb M. 3/3, Tukovits 6, Szegedi 17, Barcza 6/3. Cserék: Széplaki 6/6, Gáspár, Erdős, Nichter, Kőfaragó.

Farkas Dávid (beszámoló):

„Parádésan kezdtük a mérkőzést, hiszen a bajnokság egyik éllovasa ellen az első negyedben mindösszesen egy büntetőt és egy hárompontost kaptunk.
A második negyedben sajnos felemésztette az energiánkat az agresszív védekezés és a félidőhöz közelítve gyermeteg hibákból kaptunk gólokat.
A második félidőt szintén jó ritmusban kezdtük, de a végjátékban kiütközött a rutintalanságunk, valamint a szerencse sem állt mellénk.
A mai mérkőzésen irreálisnak tartom ezt a különbséget, hiszen ha a végén jobb dobásszelekciót használunk és jobb döntéseket hozunk, szorosabb lett volna a végeredmény.
Ennek ellenére gratulálok a Közgáz csapatának, nagyon szimpatikus ellenfelet ismertem meg bennük, valamint a saját Csapatomnak is, akik erőn felül teljesítettek és kiszolgálták a parádés hangulatot varázsoló közönséget.
Köszönjük a hatalmas létszámmal megjelenő Egyetemisták szurkolását, akikre a továbbiakban is számítunk! Nagy élmény volt ilyen hangulatban MEFOB mérkőzést játszani! Jó szerencsét!!! 🙂 Hajrá SMAFC!

Fotó: Talhammer Gellért
Tovább a galériához >>>

Farkas Dávid (beharangozó):

„A bajnokság egyik legerősebb játékosállományával rendelkező csapata érkezik hozzánk hétfőn, ahol próbálunk tisztes helytállást tanúsítani.
A januári végi vizsgák, nyelvvizsgák és egyéb iskolai teendők miatt sajnos az utolsó hetünk viharosra sikeredett, de az előadás talán jobban sikerül, mint a próbáink.
Eredménykényszer nincs a csapaton, de egy valamit szem előtt kell tartanunk: »gyáva népnek nincs hazája!«.”