Az első percek mentalitása döntött (U20)

NB I. B – Zöld csoport, Fiú U20 – 22. forduló

Budaörsi DSE U20 – SMAFC U20 84:53

(32:4, 15:9, 21:21, 16:19)
2019. március 3. (vasárnap), 12.30 – Székesfehérvár, Alba Regia Sportcsarnok
Részletek >>>

SMAFC U20: Demcsik 2, Kovács M. 14, Gottlieb, Garab, Karsai 5. Cserék: Vass, Pongrácz 27/3, Kertész 5/3

Farkas Dávid (beszámoló):

„Az első negyedről mindenki jobban jár, ha nem nyilatkozom… A félidőben pedig döbbenten néztem a statisztika azon sorát, melyben ez állt: Kezdők: 2 pont, Cserék: 11 pont… Ez megengedhetetlen, legyen szó bármilyen csapatról!!!
Érthetetlen, hogy a (mérkőzés előtt) tabellán mögöttünk álló csapat ellen, hogyan lehet ilyen motiválatlanul és dekoncentráltan kosárlabdázni két negyeden keresztül?
Azon is el lehetne gondolkozni, hogy hogyan fordulhat elő, hogy pontjaink több mint felét egy olyan játékos dobja, aki edzői teendői miatt csak egyéni edzéseken vesz részt, a csapattal csak a mérkőzéseken találkozik?…
Sok kérdést fel tudnék még tenni, de inkább nem teszem, mert holnap már újra bizonyítani kell, ezúttal a MEFOB bajnokságban. Szégyellem magam, remélem a játékosok is ezt teszik. És, hogy egy pozitívummal zárjam a nyilatkozatot: ENNÉL CSAK JOBB LEHET!!!”

Farkas Dávid (beharangozó):

„Hazai pályán egy pontos bravúrgyőzelmet tudtunk szerezni a középmezőny stabil tagjának számító Budaörsi DSE csapata ellen, aki az Alba Fehérvár U20-as csapatát adja.
Sajnos játékunk azóta is hullámzó, még mérkőzéseken belül is tudunk kiváló, valamint értékelhetetlen teljesítményt is nyújtani, kíváncsian várom, melyik arcunkat fogjuk majd mutatni.
Sérült és beteg játékos nincs, remélhetőleg teljes kerettel tudunk majd Székesfehérvárra utazni és a vasárnapi ebédhez jól szól majd a SMAFC nóta.”