Hazai pályán zsinórban a negyedik győzelem (U20)

NB I. B Zöld csoport – Fiú U20 – 23. forduló

SMAFC U20 – Újpest-MT U20 82:68

(12:14, 16:21, 25:20, 29:13)
2019. március 8. (péntek), 16.45 – Sopron, Krasznai Ferenc Sportcsarnok
Részletek >>>

SMAFC U20: Tóth B. 9, Gottlieb 6/6, Vass, Garab 18/6, Karsai 21/3. Cserék: Németh L. 10/6, Pongrácz 14/3, Kovács M. 3/3, Kertész 1.

Farkas Dávid (beszámoló):

„Az első félidőben ott folytattuk, ahol Székesfehérváron abbahagytuk… Rossz döntések, rossz mentalitás és tíz fölötti különbség is kialakult már.
A félidőben elmondtam, hogy ha hajlandóak leszünk elkezdeni védekezni, a támadás is könnyebb és hatékonyabb lesz, ahogy ezt elmúlt hazai mérkőzéseink is megmutatták. A fiúk erre hallgattak és legfőképp az utolsó negyedben előrukkoltak egy olyan védekezéssel, melyet korábbi éveikben akár az én játékosomként, akár ellenfélként produkáltak. Tíz pontos hátrányunkat tíz pontos előnyre váltottuk és állva hagytuk az Újpestet. Gratulálok játékosaimnak, akik képesek voltak megújulni és csapatként funkcionálni! Ez volt hazai pályán sorozatban a negyedik győzelmünk, melyre nagyon büszke vagyok!!! Kár, hogy két mérkőzés van már csak a szezonból, mert úgy látszik a végére találta meg egymással a közös hangot a társaság.

Farkas Dávid (beharangozó):

„Három mérkőzés maradt az idei, viharosra sikeredő szezonból, mindhárom pokoli nehéz ellenfelek ellen. Ennek ellenére remélem, nem adjuk fel, hogy legalább pozitív szájízzel fejezzük be a közös munkát, mely pár emberrel már évek óta folyik, de idén véget ér.”