Méltatlan búcsú a 2018/19-es szezontól (U20)

Férfi NB I. B Zöld csoport – 26. forduló

EKE Eger KOK U20 – SMAFC U20 77:60

(16:15, 20:21, 23:16, 18:8)
2019. március 31. (vasárnap), 15.30 – Eger, Eszterházy Csarnok
Részletek >>>

SMAFC U20: Tóth B. 17/15, Kovács M. 2, Vass 2, Garab 7, Pongrácz 13/6. Cserék: Karsai 19, Kertész, Soós, Füzi, Gottlieb.

Farkas Dávid (beszámoló):

„Remélem mindenkinek kellemesen telt a vasárnap délutánja, az Egerbe utazókra ez nem mondható el… Korholhatnám a mai mérkőzésen részt vevő játékosokat, hiszen a harmadik negyedben egy 22-2-es sorozatot kaptak, de mégsem teszem, mert ilyen rotációval várható volt, hogy hullámvölgybe fognak kerülni, mely sajnos végzetes is lett.
A mai létszám sajnos hűen tükrözte az idei csapatunkat, őszintén belegondolva csodaszámba tartozik, hogy ilyen mentalitással és teljesítménnyel hét győzelmet tudtunk elérni a 2018/19-es szezonban. Sajnálom, hogy Pongrácz Levente utánpótlás pályafutását nem sikerült győzelemmel zárnunk, de pár közös mérkőzés és diadal van már a hátunk mögött, ezek az emlékek remélem kárpótolják majd.
Leventén kívül több játékosnak is valószínű ez volt utolsó U20-as fellépése a SMAFC színeiben továbbtanulás miatt, de a búcsú pillanata még nem jött el, hiszen a MEFOB bajnokságban hétfőn rendezik az utolsó alapszakasz fordulót, majd következik a rájátszás, ahol még fontos szerep hárul az említett játékosokra.
Remélem a következő szezonban is szerepelhetünk az U20-as bajnokságban és sikerül a tavalyi évhez hasonló eredményeket elérnünk!!! HAJRÁ SMAFC!!!”

Farkas Dávid (beharangozó):

„Az U20-as csapattal idei utolsó mérkőzésünk következik, ahol a tét mindösszesen annyi, hogy a bajnokság nyolcadik, vagy kilencedik helyén végzünk. Az Egertől – mely egyforma győzelem/vereség mutatóval rendelkezik, mint mi – hazai pályán váratlan és sajnálatos vereséget szenvedtünk, melyet próbálunk kijavítani, de helyzetünk nem egyszerű, hiszen valószínűleg három kulcsemberünket is nélkülöznünk kell, a hazaiak pedig múlt héten óriási meglepetésre simán legyőzték a második helyezett Győr csapatát, így pozitív lökettel érkeznek vasárnap, a bajnokság zárására. Pongrácz Levente volt másodedzőm, jelenlegi játékosom utolsó U20-as mérkőzése lesz, hiszen kiöregedik a korosztályból, remélem a búcsú emlékezetes lesz!”