Fontos és magabiztos győzelem (MEFOB)

Fiú Egyetemi Bajnokság – Nyugat – Rájátszás – 2. mérkőzés

SMAFC – NKE SE 91:49

(31:7, 17:14, 13:12, 30:16)
2019. április 30. (kedd), 19.30 – Sopron, Krasznai Ferenc Sportcsarnok
Részletek >>>

SMAFC:

Tóth 12/6, Vass 17/9, Tukovits 16/3, Szegedi 34/6, Barcza 12. Cserék: Gáspár, Nichter, Széplaki, Erdős

Farkas Dávid (beszámoló):

„Az első pillanattól kezdve ráerőltettük akaratunkat az ellenfélre, egy percig sem hagytuk, hogy levegőhöz jussanak. A győzelemhez is és ahhoz is gratulálok, hogy a kezdő ötös minden tagja tíz dobott pont fölé jutott. Folytatás május 13-án Budapesten a visszavágón, melytől óva mindenkit, hiszen könnyen meleg pillanatok elé nézhetünk, ha nem leszünk fegyelmezettek.
Büszke vagyok, hogy Vass Áron méltó módon búcsúzott Tőlem és a SMAFC-tól is, valamint felemelő érzés volt Laczó Levit újra a pályán látni, akivel az U16-os válogatottban együtt dolgoztam a 2013/14-és szezonban.

Fotó: Talhammer Gellért
Tovább a galériához >>>

Farkas Dávid (beharangozó):

„Egy hosszúra nyúló szünet után a helyosztókra kerül sor, ahol oda-visszavágós rendszerben fog eldőlni a helyezések sorsa. Ellenfelünk a budapesti NKE csapata lesz, akik a keleti csoportban végeztek velünk azonos pozícióban. Sok információt nem tudunk róluk, megpróbáljuk az első mérkőzés elején leszűrni a rájuk jellemző dolgokat, majd ennek megfelelően méltóképpen lezárni hazai pályánkon a 2018/19-es szezont.
Beteg, sérült nincs a csapatban, de a szerenádok, ballagások, érettségi és egyéb vizsgák miatt számomra is kérdéses lesz, hogy melyik mérkőzésen kikre számíthatok majd…
Várjuk szurkolóinkat, nagy szükség lesz rájuk!!! »Szerencse fel!«”