A harmadik negyed döntött (U20)

NB I. B Zöld csoport, Fiú U20 – 2. forduló

Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC U20 – SMAFC U20 70:84

(21:24, 21:17, 8:22, 20:21)
2019. október 4. (péntek), 16.30 – Győr, Széchenyi István Egyetemi csarnok

SMAFC: Horváth M. 6/3, Heiszenberger 18/12, Németh M. 14, Hencz 23, Karsai 10/3. Cserék: Demcsik 9, Garab D. 2, Tóth D., Vass 2, Gottlieb.
 

Farkas Dávid (beszámoló):

„Megyei rangadóhoz méltó hangulat és küzdelem folyt a pályán, nagyon örülök, hogy győztesen jöttünk ki ebből, hiszen a Győr csapata mumus volt számunkra az elmúlt évből, mind a felnőtt mind az U20-as csapat számára. A mérkőzés közben úgy éreztem, hogy jegyet váltottam egy vidámparkba, hiszen a csapatomnak többször is integettem a hullámvasút tetejére és aljára is. Szerencsére időben kiszálltak ebből és könnyebb élvezeti elemeket találtak, így megszerezve első idegenbeli győzelmünket a 2019/20-as szezonban!!! Gratulálok felnőtt csapatunknak is, szép nap volt a mai, remélem sok ilyenben lesz még részünk! HAJRÁ SMAFC!”

Farkas Dávid (beharangozó):

„A tavalyi bajnokság bronzérmeséhez látogatunk, akik bár az első fordulóban sima vereséget szenvedtek, ez nem téveszt meg minket, hiszen a bombaerős, bajnokaspiráns Pécs csapatánál vendégeskedtek.
Több játékos is a felnőtt keret tagja, sőt a nyáron Oroszlányból is érkezett erősítés, így nem számítok könnyű találkozóra.
Saját csapatom mindjárt az első fordulóban több arcát is megmutatta, remélem az Eger elleni első negyed teljesítményét egy szezonra elfelejthetjük és az első perctől kezdve rá tudjuk erőltetni akaratunkat a megyei rivális csapatára. Bízom benne, hogy a tavalyi szezonnal ellentétben, idegenben is tudunk kreatív és agresszív kosárlabdát produkálni!”