Kezdésnek nem volt rossz (Fiú MEFOB)

Fiú Egyetemi Bajnokság – Nyugat – 3. forduló

SMAFC – PTE-PEAC 75:100

(23:17, 23:30, 11:26, 18:27)
2019. október 28. (hétfő), 19.30 – Sopron, Krasznai Ferenc Sportcsarnok

SMAFC (egyetemi): Horváth M. 11, Heiszenberger 8, Tukovits 21/6, Szegedi 23, Barcza 12/3. Cserék: Hajdók, Szilágyi, Erdős.

Farkas Dávid (beszámoló):

„Az első félidőben kontroll alatt tartottuk a mérkőzést és bár Heiszenberger Norbert fejsérülést szenvedett a találkozó elején, úgy tűnt első forduló ide, vagy oda, sikerült egy jó napot kifognunk.
Sajnos a sérülés a második félidőre rosszabbodott, másik alacsony emberünk, Horváth Máté pedig úgy kapta meg korai negyedik faultját, hogy azt nem ő követte el.
Ezt tetézte még pár hazai csapatot sújtó ítélet és ezt már nem bírtuk el…
Elfáradtunk mind fizikálisan, mind fejben és bár Tukovits, Szegedi és Barcza próbálta húzni a szekeret, a végére bedarált minket a PEAC. Úgy gondolom irreális különbség alakult ki az említett okok miatt, emiatt egy kicsit csalódott vagyok. Ennek ellenére büszke vagyok a játékosaimra, holnap reggel ők is ilyen érzéssel nézhetnek tükörbe, remélem ezzel mások is így lesznek…

Farkas Dávid (beharangozó):

„Jó erőkből álló pécsi csapattal találkozunk, akiktől tavaly sajnos oda-vissza sima vereséget szenvedtünk.
Csapatunkban több változás is történt a tavalyi évhez képest, tanulmányait máshol folytatta Vass Áron és Tóth Bence, Széplaki Zsolt pedig »kiöregedett« a MEFOB korosztályából. Érkező oldalon a Horváth Máté, Heiszenberger Norbert, Hencz Balázs és Tóth Dániel középiskolás kvartett, valamint Hajdók Attila, Szilágyi Botond és Janzsó Milán egyetemistaként csatlakozott a SMAFC-hoz. Kíváncsian várom a 2019/2020-as szezont, remélem több siker részesei lehetünk, mint tavaly!
»Szerencse fel! Szerencse le!
Ilyen a bányász élete.«