Sérüléssel kezdődött a mérkőzés (U20)

NB I. B Zöld csoport, Fiú U20 – 8. forduló

SMAFC U20 – Concordia Motax KC Pápa U20 106-38

(41:6, 19:13, 25:4, 21:15)
2019. november 8. (péntek), 16.45 – Sopron, Krasznai Ferenc Sportcsarnok

SMAFC U20: Horváth M. 26, Heiszenberger 18/3, Kertész 6, Hencz 8, Németh M. 10. Cserék: Garab D. 8, Demcsik 10/3, Rokob 8, László 6, Veöreös 6, Benczik, Grah.

Farkas Dávid (beszámoló):

„A második percben 8:0-ás állásnál sérüléssel kezdődött a mérkőzés, sajnos Hencz Balázs súlyosnak tűnő bokasérülést szenvedett, pedig addig a pillanatig egyedül ő talált a gyűrűbe.
Az első és a harmadik negyedben szinte hiba nélkül védekeztünk és olyan tempót diktáltunk, melyet az ellenfél egyáltalán nem tudott lekövetni. Több alkalommal is előfordult, hogy a letámadás ellen percekig nem tudtak a félpályán átlépni, mi pedig könnyű gólokkal növeltük előnyünket. Mivel a mai mérkőzésen további sérülések és egyéb dolgok miatt felforgatott összeállításban léptünk pályára, akadtak kisebb-nagyobb hullámvölgyek, de az U18B csapatos játékosaimra sem lehet panasz, hiszen egytől-egyig hasznosan szálltak be a csörtébe. Folytatás másfél hét múlva hazai környezetben a Pécs ellen, akik más dimenziót képviselnek, de megpróbáljuk a lehetetlent és megszorítani őket, remélem addigra sérültjeim és hiányzóim is hadra foghatóak lesznek.

Farkas Dávid (beharangozó):

„Sajnos kisebb hullámvölgybe került a csapatom, melynek okait megpróbáljuk házon belül megkeresni. Utolsó három mérkőzésünkön is akadtak olyan hosszú percek, amikor képtelenek voltunk pontot szerezni, így nehéz helyzetbe sodortuk magunkat. Ez a Békés és az Újpest ellen még nem, Hódmezővásárhelyen azonban már megbosszulta magát. Próbáljuk a hibákat kijavítani, játékunkat élesíteni és győzelemmel visszatérni a helyes útra.