Triplaeső (Fiú MEFOB)

Fiú Egyetemi Bajnokság – Nyugat – 5. forduló

SMAFC – Veszprémi Egyetem SC 101:69

(31:20, 19:19, 23:12, 28:18)
2019. november 11. (hétfő), 19.30 – Sopron, Krasznai Ferenc Sportcsarnok

SMAFC (fiú egyetemi): Horváth M. 4, Heiszenberger 29/27, Tukovits 32/6, Szegedi 32/18, Barcza 2. Cserék: Gáspár 2, Nichter, Szilágyi, Erdős.

Farkas Dávid (beszámoló):

„Olyan mérkőzésen vagyunk túl, ami általában egy csapat életében egyszer fordul elő egy szezonon belül, mérkőzés előtti beharangozómban ezekre a pluszokra gondoltam, hogy átszakítsuk az idei gátat a csapat életében. Védekezésben extra teljesítmény, az ellenfél irányítójának kivétele a játékból, támadásban 25/17 sikeres hárompontos és 100 feletti dobott pont. Mind a 9 pályára lépő játékosomat dicséret illeti, hiszen végrehajtották azokat a taktikai utasításokat, melyekkel készültünk, hogy megszerezzük első győzelmünket a szezonban. Heiszenberger, Tukovits és Szegedi brutális dobószázalékot nyújtott, Horváth Máté 16(!!!) gólpasszt adott társainak, Gáspár és Szilágyi pedig emberfeletti védekezést nyújtott az ellenfél irányítóján. Jövő héten ismét itthon lépünk pályára és szeretnénk ezt a jó teljesítményt fent tartani és újabb győzelmet szerezni.
Külön meg kell említenem szurkolótáborunkat, akik oroszlánbarlangot csináltak a Krasznai Csarnokból és sok energiát toltak a csapatomba, hogy átvészeljük az apróbb hullámvölgyeket is, KÖSZÖNJÜK!!! 🙂 HAJRÁ SMAFC!!!

Farkas Dávid (beharangozó):

„A tavalyi szezonban egy dudaszós triplával sikerült legyőzni a Veszprém csapatát hazai környezetben, idegenben azonban megsemmisítő vereséget szenvedtünk. Eddigi két mérkőzésünkön megfelelő teljesítményt nyújtottunk, ám ahhoz, hogy ez győzelemmé érjen extra teljesítmények kellenek, kíváncsian várom ezt sikerül-e valakinek/valakiknek abszolválni.
Lelkes szurkolóink segítségére nagy szükségünk lesz, akiket a tavalyi évhez hasonlóan ismét sok szeretettel várunk!