Lepattanókban nőtt fölénk a Cegléd (NB I. B)

NB I. B Zöld csoport – 12. forduló

Ceglédi KE – SMAFC 74:59

(25:19, 16:15, 9:14, 24:11)
2019. november 27. (szerda), 20.15 – Cegléd, Ceglédi Városi Sportcsarnok (Gál József)

SMAFC: Márkus 4, Soós 10/6, Czukor 17, Kovács 14, Panta 12/9. Csere: Németh 2, Horváth, Tukovits, Heiszenberger.

Csaplár-Nagy Arnold (beszámoló):

„A piros csoportba való feljutást kitűző Cegléd csapatához látogattunk. A mérkőzésen a negyedik negyed közepéig egálban voltunk, a 10 pont feletti különbség az utolsó percekben alakult ki.
A legnagyobb problémánk a Cegléd ellen a lepattanó labdák megszerzése volt. Az ellenfél 55 lepattanót tudott gyűjteni, míg mi 30-at tudtunk összeszedni. Azt gondolom a végeredményben látható különbség a gyenge lepattanózásunk, illetve amerikai légiósuk, Miller jó teljesítménye miatt alakult ki.
Gratulálok a Ceglédnek, nekünk pedig tanulni kell a hibáinkból, és azokat ki kell javítani a következő fordulóra.

Fotó: MKOSZ
Tovább a galériához >>>

Csaplár-Nagy Arnold (beharangozó):

„Szerdán Ceglédre látogatunk a bajnokság következő fordulójában. A Cegléd a B csoport újonca, ennek ellenére rögtön az első szezonban a feljutást tűzték ki célul a csapat elé. Eddig ennek megfelelően is teljesítenek, 8 győzelem mellett mindössze 2 vereségük van, otthon veretlen a csapat. Rutinos, tapasztalt csapatuk van, egy amerikai légióst is foglalkoztatnak.
Én azt várom a fiúktól, hogy ugyanolyan energiával, szívvel és ésszel játszanak, mint azt tették a Pécs és a Debrecen ellen. Azt pedig, hogy ez mire lehet elég a végeredményt tekintve, majd meglátjuk.