A második félidei védekezés döntött (NB I. B)

NB I. B Zöld csoport – 13. forduló

SMAFC – Óbudai Kaszások KA 70:51

(15:22, 22:16, 20:2, 13:11)
2019. december 6. (péntek), 19.00 – Sopron, Krasznai Ferenc Sportcsarnok

SMAFC: Czukor 9/3, Soós 13/6, Horváth, Kovács 7, Panta 10. Csere: Márkus 13/3, Bakk 2, Németh 5/3, Krajisnik 7/6, Szegedi 2, Tukovits 2.

Csaplár-Nagy Arnold (beszámoló):

„Az Óbuda nagyon nagy ritmusban kezdte a mérkőzést, amihez csak nehezen tudtunk alkalmazkodni. Az idő múlásával egyre inkább sikerült megtalálni az ellenszert, a félidőben már csak 1 pont volt a különbség. Fordulás után a teljes harmadik negyedben mindössze 2 pontot, a teljes második félidőben pedig 13 pontot engedélyeztünk az ellenfélnek, ezzel el is döntöttük a mérkőzést.
Gratulálok a csapatnak, nagyon jó mérkőzést játszottunk!
További sok sikert kívánok az Óbuda csapatának!

Fotó: Tóth Péter
Tovább a galériához >>>

Csaplár-Nagy Arnold (beharangozó):

„Mikulás napján az Óbudai Kaszások csapatát fogadjuk. A Kaszások csapatának eggyel van több győzelme, mint nekünk, úgy tűnik hasonló erők összecsapására van kilátás.
Ha minden jól alakul, nagyon hosszú idő után talán ez a mérkőzés lehet az, ahol teljes kerettel tudunk majd ismét kiállni. Remélem, addig már nem jön közbe semmi!
A pályán mindent meg fogunk majd tenni a győzelemért, remélem, az utóbbi meccseken látott harci kedv pénteken is jellemző lesz a csapatra. Azt pedig majd meglátjuk, hogy ez mire lesz elég a végeredményt tekintve, természetesen győzni szeretnénk.