Ballagásra

Kedves Ati, Bazsi, Heiszi és Máté!

Egyesületünket 1860-ban alapították és azóta is töretlenül fent tudott maradni, hála a sportolni vágyó fiataloknak. Sopronban a SMAFC kosárlabda szakosztálya legendás múlttal bír. Az évek során kialakult hagyományainkat féltve őrizzük és ápoljuk. Próbálunk családias légkört kialakítani, melynek minden játékosunk a részese, hiszen időben közel vagy még több időt töltünk együtt, mint családunkkal. A 2019/2020 évad tavasza be fog vésődni a sporttörténelem soraiba és ennek Ti és csapattársaitok is résztvevői vagytok a járványügyi helyzetnek köszönhetően. Ti négyen még ennél is nagyobb kihívással fogtok szembe nézni a holnapi napon mikor elindultok az érettségi vizsgátokra. Ez most tényleg más lesz és mindenki számára ismeretlen, mint az elmúlt hat hét.

Fiatal korotok óta a kosárlabda fontos szerepet tölt be az életetekben. Nem hiába maradtatok ebben a sportágban és ezt most kamatoztatni tudjátok. A kosárlabda egy olyan labdajáték melyet két öt fős csapat játszik. Amit tudunk, hogy nálunk egyes poszton Horváth Máté, kettes poszton Heiszenberger Norbert, hármas poszton Hencz Balázs, négyes poszton Karsai Attila és ötös poszton pedig a SMAFC család (bele értve Mindenkit), cseréink: Fegyelem, Figyelem, Összpontosítás, Kitartás, Bátorság, Erő, Hit, Remény és Bölcsesség. Ellenfelünk egyes poszton Magyar nyelv és irodalom, kettes poszton Matematika, hármas poszton Történelem, négyes poszton Angol nyelv és ötös poszton Német nyelv. A csapatok célja a szabályszerű játék során az, hogy a labdát az ellenfél kosarába dobják, illetve megakadályozzák a másik csapatot ugyanebben. Annyi lesz a különbség, hogy egy mérkőzés nem negyven percig fog tartani, hanem sokkal hosszabb idő lesz. Ez sem fog problémát okozni amennyiben ügyesen használjátok a cseresort, akkor minden nehéz helyzetből pozitívan fogtok kijönni. Azt gondolom, hogy egész évben erre edzettünk közösen, hogy kitartó munkával hozzuk az eredményeket.

Vezetőségünk szeretné azt kérni, hogy ma ugyan olyan nyugodtan pihenjetek és aludjatok, mint minden nehéz mérkőzésünk előtt.

 20200503_SMAFC_erettsegi_2  20200503_SMAFC_erettsegi_1
  A képről félig hiányzik Karsai Attila! Bár szerintem a SMAFC család tudja, hogy így kerek egész ez a történet is!

 

Együtt mindenre kepések vagyunk, a nehéz akadályokat is közös erővel vidáman megoldjuk, mint azt a videó is mutatja!

 

Sok sikert kívánunk az érettségihez! Hajrá SMAFC!  

Dr. Czeglédy Tamás tanárelnök – Gottschling Gábor ügyvezető elnök

A vezetőség nevében írta Léva Alexandra

Sopron, 2020. május 03.