Győzelem az évtized első mérkőzésén (NB I. B)

NB I. B Zöld csoport – 16. forduló

EKE Eger KOK – SMAFC 48:71

(9:25, 15:21, 10:16, 14:9)
2020. január 5. (vasárnap), 16.00 – Eger, Eszterházy Csarnok

SMAFC: Márkus 3/3, Soós 11/9, Czukor 26, Bakk 6/6, Kovács 6. Csere: Papp 8/6, Panta 3/3, Heiszenberger 3/3, Szegedi 3/3, Karsai 2, Németh, Tukovits.

Csaplár-Nagy Arnold (beszámoló):

„Az évtized első mérkőzésén nem volt egy súlycsoportban a két együttes. Gratulálok a fiúknak a profi hozzáálláshoz, úgy álltunk oda a mérkőzéshez, ahogy egy ilyen mérkőzésen kell. Az ellenfél legjobb játékosa nem tudott pontot dobni, ez komoly dicséret a védekezésünknek, támadásban pedig Czukor extra teljesítményét tudnám kiemelni. Örülök, hogy mindenkinek tudtam lehetőséget adni, és mindenki hozzá tudott tenni a győzelemhez. További sok sikert kívánok az Eger csapatának!”

Fotó: MKOSZ.hu
Tovább a galériához >>>

Csaplár-Nagy Arnold (beharangozó):

„Vasárnap Egerben nyitjuk a 2020-as évet. Az Eger csapata ebben a kiírásban eddig összesen 2 győzelmet szerzett, de ez egy nagyon csalóka tény. Otthon például megverték a Győr csapatát, és sok mérkőzésük kis különbségű volt.
Az ünnepek alatt sajnos mi is csak keveset tudtunk edzeni, de minden valószínűség szerint az ellenfelünk sem gyakorolt minden nap. Remélem a bejglit vasárnapig sikerül magunk mögött hagyni, és visszarázódunk a régi kerékvágásba.
Nehéz mérkőzésre számítok, a mérkőzésen győzni szeretnénk.”