Vereség Tiszaújvárosban (NB I. B)

NB I. B Zöld csoport – 18. forduló

Tiszaújvárosi Phoenix Kosárlabda Klub – SMAFC 81:71

(13:13, 21:21, 30:13, 17:24)
2020. január 18. (szombat), 18.00 – Tiszaújvárosi Sportcentrum Játékcsarnok

SMAFC: Márkus 9, Soós 8, Czukor 22, Bakk 16, Kovács 5, Panta 2, Horváth 5, Krajisnik, Heiszenberger 1, Papp 3, Németh, Karsai.

Csaplár-Nagy Arnold (beszámoló):

„Lassan kezdtük a mérkőzést, nem igazán találtuk a mérkőzés ritmusát Tiszaújvárosban. A második negyedben magunkra találtunk, agresszívebbé vált mind a támadásunk, mind pedig a védekezésünk. A harmadik negyedet sajnos nagyon rossz ritmusban, lassan kezdtük ismét, ebben az egy negyedben 17 ponttal volt jobb az ellenfél. Ez a hátrány olyan soknak bizonyult, amit már nem tudtunk behozni a mérkőzés hátralévő részében, holott több mindent is megpróbáltunk a cél érdekében. Gratulálok a Tiszaújváros csapatának!
Dolgozunk, hogy a következő mérkőzésekre kijavítsuk a hibákat.

Fotó: MKOSZ.hu
Tovább a galériához >>>

Csaplár-Nagy Arnold (beharangozó):

„Szombaton ismét hosszú utazás és mérkőzés vár csapatunkra, ezúttal a Tiszaújváros lesz az ellenfél. Nekünk 9, míg ellenfelünknek 5 győzelme van idén, akik rutinosabb játékosaikra, és az amerikai légiósukra építenek elsősorban. A Győr elleni játékunkat feledtetve, mindenképpen javuló játékot szeretnék látni szombaton a csapattól. A jobb játék mellett természetesen a győzelmet is szeretnénk elhozni Borsodból.