Erődemonstráció (U20)

NB I. B Zöld csoport, Fiú U20 – 21. forduló

Újpest-MT U20 – SMAFC U20 46:74

(10:11, 12:18, 12:18, 12:27)
2020. február 2. (vasárnap) 15.00 – Budapest, Bajza József Általános Iskola

SMAFC U20: Soós 10/6, Heiszenberger 5/3, Németh 16/6, Hencz 13, Karsai 12. Cserék: Papp 18/9, Veöreös, Horváth, Kertész.

Farkas Dávid (beszámoló):

„Fontos és váratlanul nagy arányú győzelmet arattunk, egy olyan védekezéssel, melyre nagy szükségünk volt, hiszen ebben a tekintetben óriási problémáink akadtak a naptári év első mérkőzésein.
Mivel nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy felépítsük az első félidőben ezt a teljesítményt, sajnos támadásaink még ritmustalanok voltak, de a második félidőben már ebben a tekintetben is a hazaiak fölé nőttünk és megmutattuk, hogy nem érdemtelenül állunk a bajnokság élmezőnyében. Külön öröm, hogy a jó erőkből álló Újpest ellen mind a négy negyedet meg tudtuk nyerni és jó egyéni teljesítményekkel készültünk fel a jövő pénteki hazai rangadóra, ahol nagy valószínűséggel el fog dőlni a bajnokság második helye a Hódmezővásárhellyel szemben.

Farkas Dávid (beharangozó):

„Nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, hiszen az Újpest rendkívül veszélyes hazai pályán és a játékstílusuk sem szokott nekünk kedvezni, de megpróbálunk legjobb tudásunk szerint játszani és meglátjuk ez mire lesz elég. A szokásos báli és szalagavató program miatt egyelőre nem tudom milyen kerettel utazunk, ez az utolsó pillanatokban fog kiderülni.