Balszerencse (Fiú MEFOB)

Fiú Egyetemi Bajnokság – Nyugat – 12. forduló

PTE-PEAC – SMAFC 93:53

(27:11, 28:8, 21:18, 17:16)
2020. február 10. (hétfő), 20.15 – Pécs, PTE TTK Sportcsarnok

SMAFC (Fiú egyetemi): Heiszenberger 2, Tukovits 12, Szegedi 16/6, Hencz 10, Barcza 5. Cserék: Janzsó 8, Gáspár, Nichter, Szilágyi, Erdős.

Farkas Dávid (beszámoló):

„Három 1-2-es poszton lévő játékossal vágtunk neki az idei MEFOB-nak, akikből az egyik influenzával feküdt otthon, a másik sítáborban volt, a harmadik, mai egyetlen »kis« emberem Heiszenberger Norbert pedig a harmadik percben megsérült. Ezek után próbálta folytatni a mérkőzést, de még a félidő előtt kiderült, hogy a sérülés annyira súlyos, hogy esélytelen a további szereplésre.
Ennek köszönhetően szerkezet nélkül játszottunk az egész mérkőzésen és nem lehetett más célunk mint a tisztes helytállás, melyre a második félidőben nem lehetett panaszom. Sajnos az idei szezonunkat sok balszerencse követi, nem tudom, hogyan és kikkel fogunk a holnaputáni mérkőzésre kiállni…

Farkas Dávid (beharangozó):

„Rendkívül nehéz mérkőzésre számítok, hiszen egyetlen hazai vereségünket pont Földi Sándor tanítványai ellen szenvedtük el. Ennek köszönhetően a nyomás nem rajtunk lesz, és bár nem is teljes kerettel tudunk utazni, megpróbálunk méltó ellenfelek lenni a hétfői pécsi éjszakában.