Egy kirakós darabjai (Fiú MEFOB)

Fiú Egyetemi Bajnokság – Nyugat – 1. forduló

NKE SE – SMAFC 70:86

(24:19, 24:21, 11:24, 11:22)
2020. február 12. (szerda), 20.00 – Sopron, Krasznai Ferenc Sportcsarnok

SMAFC (Fiú egyetemi): Tukovits 27/15, Hencz 21/6, Szegedi 23/9, Barcza 2, Janzsó 5. Cserék: Gáspár 4, Hajdók 1, Szilágyi 3/3, Erdős, Lendvai.

Farkas Dávid (beszámoló):

„Sajnos a sérülés és betegséghullám az összes 1 és 2-es poszton lévő játékosomat ledöntötte, így edzői pályafutásom alatt még meg nem történő dologgal kezdtük a mérkőzést, még pedig 5 magas emberrel…
Ez az első félidőben érthető okokból nagy problémát okozott nekünk, de a félidőben először a fejekben sikerült rendet rakni, majd a puzzle hiányzó darabjai a helyükre kerültek és egy fontos győzelmet sikerült aratni egy szerkezet nélküli csapattal. Úgy gondolom, ma nem a kosárlabda volt a főszereplő, hanem a játékosok szíve. Mindenki beállt a sorba és megértette, hogy ma melyik helyen kell úgy szerepelnie, hogy a csapatérdek előtérbe kerüljön és győzelem születhessen.
Kalapom megemelem és gratulálok a Fiaimnak a példamutató akarathoz és magatartáshoz!!! Remélem a balszerencsesorozat lassan eltávolodik tőlünk, mert idén minden »jóból« jut nekünk bőven…

Farkas Dávid (beharangozó):

„Két hete már megmérkőztünk az NKE csapatával, akkor sikerült győzelmet szerezni, de azóta sajnos sérülések és betegségek sújtanak minket. Jelen állapotunkban annak is örülni fogok, ha egyáltalán ki tudunk állni a mérkőzésre megfelelő létszámmal, hiszen hétfő éjszaka még Pécsett szerepeltünk és tovább gyarapodott a hiányzók száma… A szezon elején történtek miatt bár a kiírásban NKE SE – SMAFC mérkőzés szerepel, a helyszín ezúttal is a Krasznai Sportcsarnok lesz, ahová várjuk szurkolóinkat, hiszen most duplán szükség lesz a külső impulzusokra és energiákra.