Harciasság (U12)

Gyermek Kupa (U12) – Alsóház – 4. régió – D csoport –  2. forduló

Győri KC Mókusok – SMAFC Nagycenki Gepárdok 0:2

2020. március 1. (vasárnap), 10.00 – Sopron, Krasznai Ferenc Sportcsarnok

A Győri csapat játékos hiány miatt nem tudott kiállni a mérkőzésre.

SMAFC Nagycenki Gepárdok – Esztergom U12 82:34

(17:8, 29:10, 22:6, 14:10)
2020. március 1. (vasárnap), 11.30 – Sopron, Krasznai Ferenc Sportcsarnok

SMAFC Nagycenki Gepárdok: Baján Amarilla 2, Birta Boglárka 4, Boros Csanád 13, Élő Klaudia, Farkas Bálint 6, Glózer Benjamin 37, Hadarits Júlia 4, Kiss Dániel, Nagy Dániel 5, Szécsi Krisztina 3, Szommer Diána 3, Tautz Dániel 1, Visi Réka 4.

Pongrácz Levente (beszámoló): 

„Sajnos ellenfél hiány miatt ma csak egy mérkőzést tudtunk játszani, arra az egyre viszont mozgósítottuk minden energiánkat. Mindenkinek sikerült a játék több területén is maradandót alkotnia, hozzásegítve ezzel a csapatot a győzelemhez. Eddig nem tapasztalt harciasság jeleit is láttam, ami ma még számos faulthoz vezetett, de hosszú távon biztosan a gyerekek hasznára fog válni a pályán és az élet más területein egyaránt. A folyamatos koncentrációnak hála, egy pillanatig sem adtunk esélyt ellenfelünknek. Következő lépésként át kell ültetnünk a mérkőzésen mutatott fegyelmet, maximalizmust a mindennapi edzésekbe, ha ez sikerült, határ a csillagos ég!”

Pongrácz Levente (beharangozó): 

„Eljutottunk egy olyan fázisba ahol az eredmény nem is másodlagos, inkább sokad rangú. Az elmúlt szűk 1 hónap munkáját az fogja megmérni, hogy a gyerekek milyen egységet fognak alkotni. Ehhez minden adott, mindenki újra egészséges. Fontos mérföldkő lesz a csapattá válás útján ez a forduló.”