Az öltözőben maradtunk (NB I. B)

NB I. B Zöld csoport – 22. forduló

Pécsi NKA – SMAFC 74:47

(28:8, 16:18, 18:7, 12:14)
2020. március 5. (csütörtök), 17.30 – Pécs, Nemzeti Kosárlabda Akadémia

SMAFC: Soós 6/6, Czukor 9, Németh 4, Kovács 13, Panta. Csere: Papp 5/3, Szegedi 5/3, Heiszenberger 3/3, Tukovits 2, Horváth, Karsai, Hencz.

Csaplár-Nagy Arnold (beszámoló):

„Az első negyedben az öltözőben maradtunk, és a pécsiek fizikálisan fölénk nőttek, ennek köszönhetően jelentős előnyt harcoltak ki. A másodikban felébredtünk, mind védekezésben, mind támadásban jobb teljesítményt nyújtottunk, s ennek köszönhetően a tizedik perctől a végéig kiegyenlített volt a mérkőzés. Sajnos az elején összeszedett hátrány eldöntötte a mérkőzést.
Gratulálok az Akadémia csapatának, további sok sikert kívánok nekik a bajnokságban!

Fotó: MKOSZ
Tovább a galériához >>>

Csaplár-Nagy Arnold (beharangozó):

„Csütörtökön Pécsre, a bajnokság listavezetőjéhez látogatunk, akik a feljutás nagy esélyesei. Mivel hétközi mérkőzés lesz, sajnos nem tudunk teljes kerettel utazni Baranyába.
A mérkőzésen felszabadultan, tét nélkül játszhatunk. Célunk a tisztes helytállás, valamint az lesz a mérkőzésen, hogy a játékunkat javítsuk mind védekezésben, mind támadásban.
Március 5-től 29-ig, 24 nap alatt 6 mérkőzésünk lesz, ezzel a 6 mérkőzéssel fogjuk zárni az alapszakaszt. Ez nagyon fontos sorozat lesz a szempontunkból, meg fogja határozni a rájátszásbeli szereplésünket. Ezt a pécsi mérkőzést arra szeretnénk felhasználni, hogy felkészüljünk a sorozat következő 5 mérkőzésére, amiket szeretnénk megnyerni, hogy az alapszakaszt a lehető legjobb pozícióban zárjuk.