Megérdemelt győzelem triplaesővel (Fiú MEFOB)

Fiú Egyetemi Bajnokság – Nyugat – 13. forduló

SMAFC – VESC 103:51

(27:9, 26:14, 23:14, 27:14)
2021. március 29. (hétfő), 19.30 – Sopron, Krasznai Ferenc Sportcsarnok
Részletek >>>

SMAFC (fiú egyetemi): Heiszenberger 27/12, Hipságh 11/3, Szegedi 30/21, Réti 17, Barcza 6. Cserék: Janzsó 6, Gáspár 4, Erdős 2..

Farkas Dávid (beszámoló):

„Gratulálok Fiaimnak a győzelemhez, mely teljesen megérdemelt volt, az első pillanattól kezdve magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és lépésről-lépésre növeltük előnyünket. Emellé rengeteg hárompontost is sikerült párosítani, valamint minden játékosom szerzett pontot is. Csupa pozitív dolog, mást nem is mondhatok ezekre a Fiúkra, hisz hétről-hétre profi játékosokkal találták szembe magukat, de nem hátráltak meg és bár a Covid miatt idén nem volt minimum létszám, mellyel meg kellett jelenni a mérkőzéseken (8/10 fő), mi mégis ezt teljesítettük és a normál szabályoknak megfelelő létszámmal érkeztünk, akár hazai, akár idegenbeli mérkőzésről volt szó, pedig játékosaim nagy része az online oktatás miatt nem is tartózkodik Sopronban!
Köszönöm egész éves munkájukat, bár ha minden igaz még két rájátszás mérkőzésünk következik a DEAC ellen, egy Sopronban, egy pedig Debrecenben.
Szép volt Fiúk! Büszke vagyok Rátok!
Mai győzelmünket a SMAFC legendájának, Vetési Imre emlékének ajánljuk, aki a mai napon ünnepelné 76. születésnapját!