Jelenleg jobb a Veszprém

Férfi NB I. B Nyugati csoport – Alapszakasz – 5. forduló

SMAFC-NYME – HOYA-Pannon Egyetem Veszprém 54:75

(15:27, 9:15, 10:17, 20:16)
2015.11.13. péntek, 19:00 – Sopron, Krasznai Ferenc Egyetemi Sportcsarnok
Játékvezetők: Tóth Kálmán, Esztergályos Róbert, Németh András
Ellenőr: Forrai Sámuel
Részletek >>> 

SMAFC: Török 17, Balogh 6, Berneczei 20/6, Werner 5/3, Karácsonyi. Csere: Nagy 2, Németh 2, Papp, Polgárdy, Vesztergom 2.
Edző: Meszlényi Róbert, Horváth József
VESC: Takács 6, Körtélyesi 20/3, Novák 6, Kámán 22/9, Vertetics 12. Csere: Sipos 5/3, Simon 1, Kováts 3/3, Oltárczy, Blaskovits, Májer, Herbel.
Edző: Mérész Csaba.

Karácsonyi Gergely:

„A listavezető és a bajnoki finálé egyik esélyesének számító Veszprém látogatott a Krasznai Ferenc Sportcsarnokba. A találkozónak egyértelműen a vendégek voltak az esélyesei, de az előző mérkőzésen tapasztalt küzdés nélküli játékon mindenképpen javítani akart a SMAFC-NYME. Balogh hosszú kihagyás után újra a kezdőben kapott szerepet.
Sajnos rosszul kezdett a hazai gárda, vagy úgy is mondhatjuk, hogy a Veszprém nagyon jól. Kezdetben fej-fej mellett haladtak a csapatok, a negyed derekára azonban megrázta magát a VESC, amely Vertetics vezérletével ellépett a hazaiaktól (6-14). A negyed végére kialakult a tíz pont feletti differencia a felek között. A második negyedben szintén öt percig bírta a tartani tíz pont körüli hátrányát a SMAFC-NYME, majd a sokkal pontosabban kosárlabdázó vendégek közel 20 pontos előnyre tettek szert a nagyszünetre.
A második félidő már nem hozott izgalmakat, tartotta magabiztos előnyét Mérész Csaba csapata, majd mind a két oldalon a cserék kaptak több lehetőséget. A vereség ellenére küzdöttek becsülettel a soproniak.”

Meszlényi Róbert:

„Gratulálok a Veszprémnek, jelenleg ennyivel jobb csapat nálunk.”

Tovább a galériához >>>