A győzelem is kevés lehet

Az alapszakasz utolsó mérkőzése következik vasárnap.

Karácsonyi Gergely:

„A 2014/2015-ös NBI/B csoportos férfi kosárlabda bajnokság alapszakaszának végéhez érkezünk ezen a hétvégén. Az utolsó, 22. fordulóban minden párharcot egy időben rendeznek meg. Sikerült is egy professzionális napot találni a záró fordulóra, ez pedig nem más, mint húsvétvasárnap.
A SMAFC-NYME a Pápa együttesét látja vendégül a soproni Krasznai Ferenc Sportcsarnokban. Mind a két csapat számára más lesz a tét: Henrik Istvánék a legjobb négybe igyekeznek és egy esetleges győzelem esetén ez biztosan sikerül is; a soproniak számára pedig nem elég a győzelem a Pápa ellen, ugyanis a megyei rivális Győr csapatának vereséget kell szenvednie odahaza a listavezető és a nyugati csoportot megnyerő MTK-Törökbálint gárdájától.
Tavasszal a SMAFC-NYME gyenge szereplése miatt lejjebb csúszott a tabellán. Barlai Tamás együttese rendre elbukta a kiélezett derbiket, így jelenleg a 9. helyen áll a nyugati csoportban, holott akár a legjobb négybe kerülésért is küzdhetne. Az előző szezonban az egyetemiek bejutottak a legjobb nyolcba, Baloghéknak ezúttal a szerencsére, vagyis az MTK győzelmére is szükségük lesz.
A SMAFC-NYME – Motax-Concordia KC Pápa mérkőzést 2015. április 5-én vasárnap rendezik a soproni Krasznai Ferenc Sportcsarnokban (Egyetemi Csarnok), kezdés 18:00-kor. A belépés továbbra is ingyenes. Hajrá SMAFC!!!”