Amikor minden rosszul alakul… (NB I. B)

Férfi NB I. B – Zöld csoport – Alapszakasz – 17. forduló

MAFC II. – SMAFC 76:69

(26:12, 11:17, 14:26, 25:14)
2018.02.04. vasárnap, 18:00 – Budapest, Gabányi László Sportcsarnok
Részletek >>>

SMAFC: Berneczei 24, Tukovics, Rátvay T. 13/9, Soós, Rátvay B. 20, Kovács 1, Karsai 3, Nagy 6, Horváth 2.

Rátvay Tamás:

„Ezen a mérkőzésen volt minden, mint a falusi búcsúban. Kezdődött hogy két meghatározó emberem megsérült (Czukor, Füzi). Készültünk a MAFC játékából, akik eddig játszottak náluk. Erre először játszik a bajnokságban és persze ellenünk Peringer Balázs a 210 cm magyar talentum és Szanyi Róbert. 
De természetesen mi is felelősek vagyunk a vereségünk miatt. Amit megbeszéltünk annak az ellenkezőjét hajtottuk végre a pályán a mérkőzés első részében. Kapkodva, fegyelmezetlenül, feleslegesen rohanva alapoztuk meg a vereséget. Pozitív volt ahogy kimásztunk a gödörből. Tudtunk jól is játszani, végre betaláltunk, volt lehetőség a győzelemre, láttuk a fényt de ez ma így alakult.”

Rátvay Tamás (beharangozó):

„Vasárnap a MAFC II. csapatához látogatunk NB I. B mérkőzés keretében. Ellenfelünk több játékossal is megerősödött és figyelemre méltó eredményeket ért el mostanában. Mi nagyon régen – több mint három hete – nem játszottunk tétmérkőzést, ami okozhat pozitív mérkőzés éhséget és negatív görcsösséget egyaránt. Sajnos több játékosom sem tud a rendelkezésemre állni (Füzi, Czukor), de értük és magunkért is küzdeni fogunk.”