B33 DECATHLON TOUR 2015 – Kecskemét

A B33 Tour 2015 keretein belül rendezték meg az Egyetemi B33-as bajnokság 2. fordulóját Kecskeméten május 9-én, szombaton.

Az első állomáson, április 22-én Budapesten a Tüskecsarnokban megrendezésre kerülő fordulóban bronzérmes lett a soproni csapat. Az akkori összeállításhoz képest ezúttal Szabó és Török kerültek be az együttesbe Bali és Szekeres helyett.

A SMAFC-NYME ezúttal is simán továbbjutott a csoportjából, majd korábbi eredményét felülmúlva már az ezüstérmet szerezte meg az együttes. Ezzel a két dobogós helyezéssel a soproniak kvalifikálták magukat a 2015. június 7-én Debrecenben megrendezésre kerülő döntőre.

Az Egyetemista és Főiskolás B33 Kosárlabda Bajnokság debreceni döntőjébe a az alábbi csapatok jutottak be: USC, SMAFC, NKE, SZE Győr, MEAFC, NYFSE, BEAC, DEAC.

A SMAFC-NYME-nél a sérült Török helyett Szekeres tér majd vissza a döntős csapatba.

A B33-as MEFOB Döntő mellett egyébként a 3×3-as U18-as VB döntőt is ezen a hétvégén bonyolítják le, valamint a B33 Tour 2015 következő állomása is most következik Debrecenben, így minden bizonnyal nagy élményben lesz részük az NYME játékosainak.

20150509_B33_Kecskemet

Bővebb információk itt érhetők el: www.b33.hu