Évadzáró 2015/2016

A SMAFC-NYME a vártnál egy kicsit később biztosította be bennmaradását a B-csoportban az előző idény végén. Meszlényi Róbert együttese az alsóházi rájátszásban végül a 19. helyen zárt a jelentős átalakulásokon átesett soproni együttessel.

Az évadzáró vacsorán röviden értékelésre került a 2015/2016-os szezon, majd a jövő évi célok is megfogalmazódtak. A megfiatalodott SMAFC-NYME rutintalanabb játékosai egy év tapasztalatot szereztek már az NBI/B csoportban, jövőre ezért már nem lesz számukra ismeretlen a bajnokság. Ezért is szerepel a tervek között a középházba való bejutás, ami reális elvárás lehet a csapat irányába.

Az évadzáró vacsorán a 2015/2016-os évad legjobb soproni játékosának járó Mester Kupa is átadásra került. Bácskainé Krasznai Mária és Bácskai Kornél alapítók a vezetőséggel való egyeztetés után idén Nagy Gergő számára adományozták a „vándordíjat”. Érdekesség, hogy Nagy Gergő volt a 20. név a Kupán. Egyúttal az alapítók a SMAFC-Öregfiúkkal közösen úgy döntöttek, hogy egy korszakot lezárnak a jubileum alkalmából, és a jövő évtől már nem kerül átadásra a Mester Kupa.

Karácsonyi Gergely