Fölényes sikerrel zártuk a hetet

 

Vasárnap este csapatunk hazai pályán lépett pályára a Tiszaújváros ellenfeleként.

Nagy téttel bíró összecsapásnak ígérkezett ez a találkozó, hiszen közel azonos mérleggel a hátuk mögött mérkőztek meg a felek a Krasznai Ferenc Sportcsarnokban.

A feldobást követően egy cseppet sem lehetett érzékelni a mieinken a görcsösséget, összeszedetten, de egyben könnyed játékkal szereztek előnyt az első negyedben: mind a kinti és a benti próbálkozások is ültek, így 28-16-os SMAFC vezetéssel indult a második játékrész.

Ahol a mérkőzés forgatókönyve nem tartogatott meglepetést, ugyanis a továbbiakban is a mi akaratunk érvényesült.

Hiába próbálkozott a Tiszaújváros a zóna védekezéssel, mindig akadt egy rés a pajzson, amit ki tudtunk használni.

A második félidőben tovább nőtt az együttesek közti különbség, a játék minden elemében sikerült felülmúlni az addigra már kissé hitehagyott vendégeket. Igazi csapatmunkának lehettek a szemtanúi a kilátogató szurkolók, amelynek eredményeképpen 99-77 arányban múltuk felül a Tiszaújváros Phoenix KK-t.

 

Farkas Dávid : Először is szeretném megköszönni a fiúknak, hogy a mai napon megbízott vezetőedzőként elfogadtak, úgy gondolom igazi csapatként funkcionáltunk negyven percen keresztül. Örülök, hogy mindenki hasznosan töltötte perceit a pályán és sikerült egy nagy győzelmet aratnunk. Jobbulást kívánok hiányzóinknak, remélem jövő héttől újra teljes kerettel dolgozhatunk majd. További sok sikert kívánok a Tiszaújváros csapatának.