Holnap SMAFC-PVSK és sorsolás a meccs végén!

Egy tálca Soproni Sörön osztozhat négy szerencsés szurkoló.

20150313_SorsolasKarácsonyi Gergely:

„2015. március 13-án pénteken a SMAFC-NYME a PVSK-Kronosz Kiadót fogadja a Krasznai Ferenc Egyetemi Sportcsarnokban. A mérkőzésre kilátogató szurkolók a belépésnél ingyenesen kapnak egy-egy sorszámmal ellátott cetlit, amely alapján részt vehetnek a sorsoláson. A találkozó lefújása után a soproni játékosok fognak kisorsolni négy szerencsés szurkolót, akik fejenként hat doboz Soproni Sört kapnak ajándékba.
Több csapatnál is szokás, hogy a mérkőzéseken elkövetett bizonyos fegyelmezetlenségek (technikai hiba) után »büntetést« kell befizetni a csapat közös kasszájába. A soproniaknál ez általában egy tálca sör szokott lenni, a SMAFC-NYME játékosai pedig ezt szeretnék felajánlani négy szerencsés soproni szurkolónak.
A baranyaiak egyébként a nyugati tabella utolsó előtti helyén állnak, 4 győzelem mellett 13 vereség a mérlegük. A soproniak a 9. helyen állnak jelenleg, a rendkívül sűrű középmezőny alján, így mindenképp fontos lenne a hazai siker. Az őszi mérkőzésen a tartalékos SMAFC-NYME majdnem 30 ponttal kapott ki Pécsett, amiért mindenképpen visszavágnának Baloghék hazai környezetben.
A mérkőzés a szokásostól eltérően ezúttal 18:00-kor kezdődik a Krasznai Ferenc Sportcsarnokban! Hajrá SMAFC!!!”