Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánunk!

Megkezdődött a téli szünet az NB I. B csoportos férfi kosárlabda bajnokságban.

A csapatok legközelebb a január 13-i hétvégén lépnek parkettre. Kivételt képeznek ez alól a Nagykanizsa, a Salgótarján, az Eger és a SMAFC-NYME együttesei, akikre a január 6-i hétvégén megrendezésre kerülő férfi Hepp Kupa négyes döntőjében már fontos mérkőzések várnak. Az első két helyezett ugyanis csatlakozik a Magyar Kupa nyolcaddöntőjébe, ahol már NB I. A csoportos ellenfelek szerepelnek.
A SMAFC-NYME számára 2011. december 20-án, kedden kezdődött meg a téli szünet. Ekkor a férfi és a női csapat közös edzést tartottak, ahol vegyes csapatokban, jó hangulatban játszottak egymással mérkőzéseket a játékosok.
A férfi együttesnél december 27-én már megkezdődnek a tréningek, így a szünet szűk egy hétig fog tartani a soproniaknak.
Mint ismeretes, a SMAFC-NYME a 3. helyen „tölti” az ünnepeket, a bajnokság fele még hátravan, és sok minden történhet még az alapszakasz végéig.
Nagyon sűrű a mezőny, a soproniak mellett a Győr és a Bonyhád is 4-4 vereséggel áll a 4. és az 5. helyen, őket követi a Budapesti Honvéd és a Pécs a 6-7. helyen. Ami jó hír, hogy Szlávikék közvetlen üldözőiket idegenben sikerült legyőzni, ezen túlmenően a Honvéd és a Pécs is a Krasznaiba fog látogatni az alapszakasz második felében. Mindezek ellenére nem mondhatjuk, hogy könnyű lesz megtartani ezt a 3., felsőházi rájátszást jelentő helyet a SMAFC-NYME-nek, mindenesetre Sopronban többen is elégedettek lennének ezzel az eredménnyel a végelszámolásnál is.

Minden Kedves Szurkolónknak szeretnénk megköszönni a támogatást és a biztatást, amivel hétről hétre hozzásegítenek minket sikereinkhez, céljaink eléréséhez.
Egyúttal boldog, békés karácsonyi ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánunk!
Reméljük, hogy április elején legalább erről a 3. helyről kezdhetjük meg a rájátszást!