Kiváló első felvonás!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vasárnap délután csapatunk számára is elkezdődött a bajnokság hajrája.

Vendégül az alapszakasz 13. helyezettjét, a Tiszaújvárost fogadtuk.

A feldobást követően mindkét alakulat inkább támadásban dominált, amely megalapozta, hogy egy ponterős mérkőzés szemtanúi lehetnek a kilátogató szurkolók.

A negyed második felében meglépett a vendég gárda, így 7 pontos előnyből várhatták a folytatást.

A következő játékrészben is kevésbé játszott főszerepet a védekezés, így folytatódott tovább a kosáreső, amelyből végül csapatunk jött ki jobban, hiszen a szünet előtt sikerült ledolgozni a hátrányt, majd át is vettük a vezetést.

A fordulás után kézben tartottuk az összecsapást, olykor magabiztosabb előnyre tettünk szert, amely a negyed utolsó perceiben még inkább megmutatkozott, hiszen 9 pontos különbség alakult ki a javunkra.

Az utolsó etapban sok babér már nem termett a tiszaújvárosiaknak, hiszen mind egyénileg, mind pedig csapatban remekül funkcionáltunk, amelynek köszönhetően sikeresen megtettük az első fontos lépést a céljaink felé, ugyanis 96-82 arányban arattunk győzelmet.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Carlos Vallejo Rocamora :
Büszke vagyok arra, hogy a csapat megérezte a mai mérkőzés súlyát és ennek megfelelően dolgozott. Ugyan nem kezdtük jól a mai napot, de amint megtaláltuk a ritmust védekezésben, sikerült lepattanókat szedni és könnyű gólokat szerezni. Innentől a mérkőzést kontrollálni tudtuk, és sikerült nyernünk, azonban örülni nincs idő, a végső dudaszó pillanatától már a szerdai folytatásra fókuszálunk.