Nagy esélyt szalasztottunk el

Férfi NB I. B Nyugati csoport – Alapszakasz – 7. forduló

SMAFC-NYME – Metal-Work Bonyhádi KSE 68:69

(22:21, 14:12, 21:18, 11:18)
2015.12.04. péntek, 19:00 – Sopron, Krasznai Ferenc Egyetemi Sportcsarnok
Játékvezetők: Horváth Alajos, Németh Sándor, Földesi Ádám
Ellenőr: Major György
Részletek >>>

SMAFC: Balogh 17/3, Török 8, Berneczei 19/3, Werner 3, Karácsonyi 8. Csere: Nagy 9, Németh 2, Füzi 1, Vesztergom 1, Polgárdy.
Edző: Meszlényi Róbert, Horváth József
Bonyhád: Jilling 13/9, Tömösváry 12/3, Kovács 2, Somogyfoki 16, Adebayo 3/3. Csere: Hegedűs 16/6, Gébert 5, Juhász 2, Rippert.
Edző: Rutkai Péter

Karácsonyi Gergely:

„Újra hazai pályán, ám ezúttal egy könnyebb ellenfél várt a SMAFC-NYME-re az NBI/B 7. fordulójában. Ugyan a Bonyhád együttese az elmúlt két NBI-es szezon bajnoka volt, nyáron jelentős változások történtek a keretben és a győzelem reális cél lehetett Baloghék számára.
Somogyfoki és Tömösváry pontjaival bekezdett a vendég csapat, 0:5-re vezettek a vendégek már az első perc végén. Török, Balogh, majd Berneczei is megvillantak a túloldalon, magához tért a SMAFC-NYME. Olyannyira, hogy két percig nem talált a gyűrűbe a Bonyhád. Pár percre állandósult a 4-5 pontos hazai vezetés, ám a negyed végét ezúttal sem bírta fejben a soproni együttes, egy pontra zárkózott a vendég csapat. A hullámvölgy „kitartott” a második negyedben is, de nem esett össze az egyetemi csapat. A Bonyhád tartotta 2-3 pontos előnyét, jórészt Somogyfoki és Jilling kosaraival. Hazai oldalon Berneczei és Karácsonyi büntetői tartották életben a SMAFC-NYME-t. A nagyszünetre új erőre kapott a házigazda, amely Balogh és Berneczei révén fordított is (36:33).”

Meszlényi Róbert:

„Nagy esélyt szalasztottunk el, kezünkben volt a meccs. A végjátékokban jobban kell koncentrálnunk.”

Tovább a galériához >>>