Nem sikerült a dobogó (Hepp Kupa)

Férfi Hepp Kupa – helyosztó

A Hepp Ferenc Emlékkupa bronzmérkőzésén a SMAFC-NYME-nek nem sikerült megszereznie a harmadik helyet, így érem nélkül távoztak Baloghék Salgótarjánból.

SMAFC-NYME – EKF Hész Gép.SE 55:60

(13:25, 13:13, 15:10, 14:12)
2012.01.08. vasárnap, 16:00 – Salgótarján, Városi Sportcsarnok (400 néző)
Vezette: Hervay T., Válé F., Tőzsér D.
Részletek >>>

SMAFC: Csaplár-Nagy 15, Balogh 9, Kovács 9 , Karácsonyi 5/3, Szlávik 13. Csere: Takács 2, Halász 2 , Vesztergom, Herczeg, Czukor.
Edző: Horváth József, Barlai Tamás
Eger: Kovács 13, Máté 13/6, Krasznai 12/3, Erdei 9/6, Zsemlye 8. Csere: Szerdahelyi, Szarvas 3/3, Baumann.
Edző: Váczi Péter

Karácsonyi Gergely:

„Az első negyedben az öltözőben maradtak a soproniak, akik mind védekezésben, mind pedig támadásban mélyen tudásuk alatt teljesítettek. Tíz perc elteltével több, mint tíz pontos előnyre tett szert az Eger. A folytatásban némiképp összeszedte magát Horváth József és Barlai Tamás együttese, de támadásban továbbra sem sikerült előbbre lépni. Krasznaiék sem villogtak igazán, de jó csapatjátékuknak köszönhetően tartották az első negyedben megszerzett előnyüket.
A második félidőben még jobban visszaesett a játék színvonala, bár egy kicsit a SMAFC-NYME járt előrébb, amelynek sikerült csökkentenie hátrányát. A záró etapban sem változott jelentősen a játék képe, a rossz napot kifogó soproniak mindent megtettek, hogy megfordítsák a mérkőzést, de a mezőnykísérletek mellett a büntetőket is gyengén dobták az egyetemiek. Végül 5 pontos vereséget szenvedett a SMAFC-NYME.
A mérkőzés elején beragadt a SMAFC-NYME, amely hiába küzdött, nem tudott újítani játékán. Az egyetemiek ezzel a negyedik helyet szerezték meg a Hepp Kupában.”

Barlai Tamás:

„Sajnos az egész mérkőzésen ritmustalanul játszottunk és a döntő szituációkban hiányzott egy kis extra, hogy átbillenjünk a holtponton.”