Nem sok babér termett a mieinknek Győrben

Az utolsó fordulóban Győrbe látogatott csapatunk.

Komoly téttel bíró találkozónak bizonyult ez a derbi, hiszen a presztízsen kívül, a formajavítás is fontos szempont volt mindkét félnek.

Az első negyed elején fej-fej mellett haladtak a csapatok, igazán egyik alakulat sem tudta ráerőltetni az akaratát a másikra.

Csupán a játékrész végén tudta dominálni a játékot a remek erőkből álló Győr, amellyel meg is léptek a mieinktől.

A következő tíz percben sem tudtuk kontrollálni a hazaiak a támadásait, mind külső, mind pedig a festéken belül eredményesen játszottak.

Sajnos legfőképpen a védekezésben maradtunk alul, hiszen egy félidő alatt közel 50 pontot mért ránk a hazai gárda.

A szünetet követően magunkhoz vettük az irányítást és egy 10-0-ás rohanással meccsben tartottuk magunkat.

Azonban a győriek hamar “észhez kaptak” és elhúzták előlünk a mézes madzagot: újfent visszaállították a félidei különbséget, sőt még minimálisan növelni is tudták az előnyüket.

Az utolsó etapban már alábbhagyott a hit a mieinknél és nem voltunk képesek egy újabb hatásos rohanásra, így mindegyik negyedet megnyerve, megérdemelten győzött a Győr csapata a megyei rangadón.

Carlos Vallejo Rocamora :

Ellenfelünk nagyobb energiával játszott, mint mi, kulcsembereiket nem tudtuk kikapcsolni az egész mérkőzés folyamán. Ha betöréseikre fókuszáltunk, hárompontosokkal büntettek, ha hárompontosaikra, akkor könnyű betörés gólokat kaptunk. Sok sikert kívánok ellenfelünknek a playoff-hoz!