A SMAFC elnöke

Dr. Fábián Attila (2013-)

Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Kar - dékán, intézetigazgató, egyetemi docens

Prof. Dr. Takáts Péter (2007-2013)

A SMAFC mindig arról volt híres, hogy a csapat gerincét adó egyetemi hallgatók mellet, jól megfértek azok a játékosok is, akik a sportolás mellett, vagy már végzett mérnökökként, vagy az élet más területén becsülettel helytállva dolgoztak, igyekeztek megfelelő egzisztenciát teremteni önmaguk, sok esetben családjuk számára. A jelenlegi csapatban sincs ezúttal sem másként, s talán ez az a plusz, mely a nehézségek ellenére, mindig a megújuláshoz tudta vezetni és közösséggé formálni a mindenkori játékosokat és vezetést.

A mindennapi élet rohamos fejlődése mellett, azonban nem szabad elfeledkezzünk arról, hogy egy bizonyos feltételrendszer mellett, már a sport területén sem vagyunk képesek felvenni a legjobbakkal a versenyt. A szerkezetváltás, tehát elkerülhetetlennek látszik a még egy oly nagy múltú egyesület életében is, mint a SMAFC, mely 2010-ben ünnepelte - Európa egyik legrégebbi egyesületeként- alapításának 150 éves évfordulóját.

Külön köszönjük szponzorainknak, hogy támogattak bennünket és kérjük, hogy az elkövetkező időben is hasonlóan tegyék, melyet igyekszünk majd jó eredményekkel meghálálni.

A Nyugat-Magyarországi Egyetem vezetése, a lehetőségekhez mérten továbbra is igyekszik minden feltételt biztosítani a kosárlabda csapat számára. Ennek érdekében egy sportösztöndíj rendszert kíván kidolgozni, melynek bevezetése a közel jövőben várható, elősegítve ezzel a tehetséges sportolók előre menetelét.

 

Jó Szerencsét! Hajrá SMAFC!!!

Prof. Dr. Takáts Péter