SMAFC-NYME évzáró

A SMAFC-NYME Női és Férfi kosárlabda szakosztálya közvetlen a bajnokság befejezése után évzáró vacsorát tartott a Nyugat Étteremben.

2012. május 23-án szerdán a Nyugat Étteremben tartották hagyományos évzáró vacsorájukat a SMAFC-NYME kosárlabda szakosztályai. Az eseményen a női és a férfi csapatok játékosai és edzői mellett részt vettek a club elnökségi tagjai, korábbi és jelenlegi vezetői, a szponzorok képviselői és minden olyan személy, aki segítette az egyesület munkáját a 2011/2012-es szezonban.

A vacsora előtt beszédet mondott Prof. Dr. Takáts Péter, a Nyugat-magyarországi Egyetem oktatási rektorhelyettese és a SMAFC-NYME tanár elnöke. Az egyesület vezetője röviden értékelte a két együttes idei szezonját mind a bajnokság, mind pedig a kupák és az egyetemi bajnokság szemszögéből, majd megköszönte a támogatóknak azt a sok-sok segítséget és támogatást, amivel idén is hozzájárultak a SMAFC-NYME zavartalan működéséhez.

Mint ismeretes, a Női kosarasok a bajnokság 8. helyén végeztek, míg a Férfiak az 5. helyen fejezték be az NB I. B-s pontvadászatot. Ezen felül az NYME férfi csapata bejutott a MEFOB szombathelyi négyes döntőjébe, a férfi Hepp-kupában pedig a 4. helyen végeztek a salgótarjáni döntőben.

Ami a jövőt illeti, még nem lehet tudni semmi biztosat. A Magyar Kosárlabdázó Országos Szövetsége a nyár folyamán megküldi a hivatalos versenykiírást a 2012/2013-as szezonra, ezek után lehet majd tovább lépni. Addig viszont Vetési Imre szakvezető 2012. június 15-ig vezényel tréningeket, ahol az egyéni képzések kapnak nagyobb hangsúlyt. Utána pedig következik a nyári szünet, egészen augusztus első hetéig.

Karácsonyi Gergely

Tovább a galériához >>>