Utolsó hazai a szezonban

Pénteken utolsó hazai bajnokiján lép pályára a SMAFC-NYME férfi kosárlabdacsapata, különösebb tét nélkül.

Lassan elérkezünk a szezon végéhez, az utolsó előtti felvonás következik Baloghék számára ebben a szezonban. A DEAC látogat a Krasznai Ferenc Sportcsarnokba, a találkozó nem befolyásol jelentősebben semmit, csupán a végső helyezések változhatnak a következő másfél hétben.

Az első, debreceni meccs nem sok jó emléket tartogat a SMAFC-NYME számára. Bár jól indult a találkozó és a második félidő is, a második és a negyedik negyedet teljes mértékben átaludták az egyetemiek. Fogadkoznak is Baloghék, hogy a 26 pontos vereség miatt visszavágjanak. Jó hír, hogy Szlávik valószínűleg játékra jelentkezik majd, Bausz viszont munkahelyi elfoglaltságok miatt kimarad a keretből.

Az viszont biztos, hogy a Debrecen ezúttal is agresszívan fog védekezni, és az egész pályás letámadás is „terítékre kerül” majd a vendégektől. Ettől függetlenül a SMAFC-NYME szeretne hazai pályán győzelemmel búcsúzni a szezontól.

A SMAFC-NYME – DEAC mérkőzést 2013. május 24-én pénteken rendezik a Krasznai Ferenc Sportcsarnokban, kezdés 18:30! Hajrá SMAFC!!!

Karácsonyi Gergely