Végig vezetve megszereztük első idegenbeli győzelmünket

 

Vasárnap este az Atomerőmű KSE Bonyhád látta vendégül csapatunkat. Az őszi összecsapáson, Sopronban a bonyhádiak diadalmaskodtak, így a történtek után revanst szerettek volna venni a mieink.

Akik az első negyedben ezzel a szellemiséggel léptek pályára, hiszen az extra dobóformának köszönhetően folyamatosan tudták növelni ez előnyüket. Összesen 8 triplát süllyesztettek be a bonyhádi gyűrűbe, így 35-26-os SMAFC vezetéssel zárult az első tíz perc.

A következő etapban inkább a hazaiaknál domináltak a távoli dobások, amelyet azonban a mieink remekül ellensúlyoztak közeli találatokkal, ezáltal továbbra is megmaradt a csapatok közti közel tíz pontos különbség.

A fordulást követően magabiztosan kezdtek a srácok, hiszen növelni tudták az eddig megszerzett előnyt, ennek ellenére viszont a játékrész második felében pontatlanul játszottak és megérezték a tartalékos hazaiak a vérszagot, amelyet könyörtelenül ki is használtak. Egy rövid ideig sikerült megfordítaniuk a találkozót, de a dudaszónál egy ponttal együttesünk állt jobban.

Az utolsó negyedet hasonlóan Carlos Vallejo tanítványai kezdték jobban, amely megnyugtató előnyt eredményezett, talán túlságosan is: pár perccel a lefújás előtt a bonyhádiak egy komoly hajrával ráijesztettek a mieinkre, de végül óriási izgalmak közepette megszereztük első idegenbeli győzelmünket a szezonban.

 

 

Vallejo Rocamora Carlos : Nagyon örülök, hogy a srácok megszerezték az első győzelmüket idegenben. Nagyon keményen játszottunk, azt akartam, hogy a srácok elhiggyék, hogy jó csapat vagyunk és ez ma sikerült. Ezért nagyon büszke vagyok rájuk, azért is mert az ellenfél többször visszajött a meccsbe, de visszavertük a támadásokat és sikerült nyernünk. Sok szerencsét kívánok a továbbiakban a Bonyhádnak.