Vereséggel tértünk haza a fővárosból

 

Szombat este a Pénzügyőr csapatához látogattunk.

Az utánpótlás-válogatott összetartás okán több tehetségünk is hiányzott az utazókeretből. Ennek ellenére remek rajtot vettek a mieink, hiszen az első negyed közepén már 8 ponttal sikerült meglépni a zöld-fehérek ellen.

Talán a megszerzett előny tudatában túlságosan megnyugodtunk, amelyet ki is használtak a hazaiak és “megérkeztek” a mérkőzésbe. Olyannyira, hogy a második játékrészben valóságos triplaesőt zúdítottak Carlos Vallejo együttesére, amellyel már a Pénzügyőr kontrollálta az összecsapást a félidőig.

A szünetet követően nem feltétlen a látványos kosárlabda dominált, amely a dobott pontokban is megmutatkozott: nem tudtunk dominálni támadásban, így tovább növelte az előnyét a hazai alakulat, ezáltal már 13 pontos különbséggel fordultak a felek a utolsó tíz percre.

A negyedik negyed során hasonló mederben folytatódott a játék, egyre távolabb kerültünk a Pénzügyőrtől, akik a gyenge kezdés után magukra találva megérdemelten diadalmaskodtak a mieink felett.

Vallejo Rocamora Carlos : Először is szeretnék gratulálni a Pénzügyőr csapatának. Magabiztosan játszottak és különösen jól dobták a hárompontost kiemelkedőképpen a 0-ás játékos. Azt gondolom, hogy a panaszkodásra több energiát fordítottunk mint a játékunkra ezáltal nem sikerült visszakapaszkodnunk és nem küzdöttünk tovább. Most a következő mérkőzésre kell fokuszálnunk és a lehető legjobban felkészülnünk.